Amanda

One life, many ways

- 27 juni

Publicerad 2013-06-27 09:35:43 i Allmänt,

Alltså vädret här gör att man blir helt grå. Allt är grått grått grått.. Blää
Tur att mormor och moster kommer och lyser upp tillvaron här i ett par dagar. Nästa vecka ska det bli lite varmare, men fortfarande grått... Jaa, man får vara glad för det lilla!

Vad har hänt sen sist då?
Jag har tränat med herrarna Magnusson. Träningsvärk DELUX! Mina stackars armar har fått sig ett par rejäla omgångar. Men skoj är det.
Självklart börjar jag bli förkyld men 'peppar-peppar-ta-i-trä', inget halsont.
På jobbet introduceras de två som ska jobba i höst för allt som ska göras och kunnas. Inte helt enkelt att hinna med det på 1,5 vecka?!
Igår la telefonen, faxen, kortmaskinen OCH kassan av. Lätt att jobba då.. Nej inte precis. Efter 1,5 h kom det sakta tillbaka men va det var vettitusan.

Var ute och åt med Ebba och Lone igår kväll. Väldigt mysigt och trevligt måste jag säga! Det jag lär sakna mest med Scanshop är dom två och alla roliga kunder. Tur att resten av familjen är kvar så jag kan komma ner och hälsa på :)

En liten snabb tillbakablick är vad ni får idag!

Hejhopp

- 22 juni

Publicerad 2013-06-22 23:47:49 i Allmänt,

Idag var sista lördagen jag jobbade i Bryssel. Woho! Snart kan jag börja räkna ner till s-e-m-e-s-t-e-r på riktigt. 9 arbetsdagar kvar, 2 veckor. Det blir ju en dans på rosor. Ska bara hinna lära upp hon som ska ta över efter mig på den tiden också. En liten större utmaning då mitt tålamod ibland är lika med zero. Men det ska allt gå bra det med! Tur att hon är finlandssvenska och inte danska hehe...

Igår firades det midsommar här i huset tillsammans med andra svenskar som tycker att midsommar är en högtid att bevara, såväl i som utanför Sveriges gränser. Det var resning av midsommarstång, 5-kamp, sill&nubbar, snapsvisor, champagne, mat i mängder och världens godaste jordgubbstårta! Och så såklart Winston som skällde från början till slut. Han fyllde år så han tyckte väl att han kunde få all uppmärksamhet typ hela tiden. :)

Dags att hoppa i säng! Imorgon tänker jag vara wild and crazy och inte ställa ett enda alarm(!?). Mmm snacka om living on the edge ;)

- 20 juni

Publicerad 2013-06-20 09:27:38 i Allmänt,

Den här veckan vill jag ska gå fort, samtidigt som jag vill att den ska vara förevigt. Den innehåller förlite sömn, fina vänner som åker hem, midsommarfirande & jobb. När den är över så är det en vecka närmare semester men också helt tomt.
Tur att jag får lite besök och vi får hålla tummarna för bra väder! :)

I tisdags kväll var jag i Bryssel med au-pairer för att säga hej då. Inte för att jag träffat dom så många gånger men Malin åker om ett par dagar och vad passar bättre än tapas & sangria en varm sommarkväll med nice sällskap?
Igår var Julia och Ninni här för att säga hej då till la familja. Champagne och tacos, inga fel med det. Kommer saknar dom sååå jävla mkt!! Gah!

- 13 juni

Publicerad 2013-06-13 11:06:00 i Allmänt,

Tänk vad mycket som hinner hända på en vecka. Ett Sverige-besök, ett kalas, världens bästa överraskning(ar), en kärlek, ett mumintroll på besök & varmt väder.. Känslorna är nog mer utanpå kropp och knopp för tillfället. Men vad gör det när jag måste ha typ världens bästa liv. Hoppas det håller i sig tills jag dör. Okejdå, det kommer väl gå upp och ner som vanligt men över sommaren iaf. Inte är väl det förmycket begärt :)

Kommer inte kunna beskriva hur mycket ni betyder Sen är jag ju ett lätt byte att lura då jag går på det mesta ;)
Tack räcker inte, men det finns inte tillräckligt många superlativ för det ni gjorde! PUSS

- 6 juni

Publicerad 2013-06-06 14:00:10 i Allmänt,

Sveriges nationaldaaaag! 

Säger man grattis till varandra då eller vad gör man? 
 
Ja, här sitter jag och degar på jobbet i allafall. Solen skiner och det är varmt och skönt! Kunde till och med äta frukost ute imorses utan att frysa, det ni. Här är vi inte bortskämda med den lyxen precis. 
Men även om det är en vanlig torsdag på många sätt så är den ändå liiite speciell. Inte enbart pga varmt väder och Sveriges nationaldag utan för att jag ska ta mina vingar och flyga iväg på en snabbvisit till Sverige. Passande btw, hehe.
 Anledningen till denna lilla minitripp är för att få hem lite av alla saker jag samlat på mig härnere på 2 år. (jaja, finns väl fler anledningar också mihihi)
Jag ärvde nog både morfar och farmors samlar-gen tror jag för det var hemskt vad saker jag har! 2 väskor är fyllda på både höjden och bredden... Dagens träningpass var att få ner dom från andra våningen och ut i bilen. FY faaan vad tungt. Men det var ingenting som inte Superwoman klarade av ;)
 
 

- 4 juni

Publicerad 2013-06-04 08:47:13 i Allmänt,

Helgen har gått i en rasande fart och vips så är det tisdag. Det var längesen jag gjorde en summering så det är väl på tiden känns det som.

Fredag; jobb,
Mötte upp Ninni och Emilie för sushi på Sushi shop när jag kommit in till W. Mmmm. Kevo jobbade så honom hann vi säga hej till också! Woop.
Mätta och belåtna gick vi till Oscars och firade att Mallan fått sommarjobb, att Emilie och Linda är här och... Jaa att det inte regnade (?). Linda och Julia joinade oss efter ett par timmar och vi drog oss så småningom bort till Stamp. Helt plötsligt var klocka typ 2 och det var dags för mig att gå hem iaf. Ville inte vara helt död på jobbet dagen efter hheheh.

Lördag; jobb.
Min första tanke när klockan ringde var väl ungefär "inte ääään". Bara att hoppa upp och iväg till jobbet.
På kvällen var vi bjudna på ost och vinkväll hos Malins franskaklasskompis. Vi hade lite brist i kommunikationen mellan oss så fick vänta 1,5h på jobbet innan jag mötte upp dom för att ta bussen till Ixelles. Första gången jag åkt buss här btw. Very fun!
Kvällen var jättetrevlig och bjöd på alla möjliga nationaliteter. Goda ostar och gott vin också. Var liiiite kallt dock men vad gör det om 100 år.
När vi skulle ta bussen till tåget blev det lite kaos och vi trodde nästan att vi skulle behöva ta taxi hem. Men vi hann! Med 10 min marginal till och med. Metron is the shit!
Kan ju säga att jag var very trött och stupade i säng direkt när jag kom hem.

Söndag; LEDIG!!
Eftersom jag ändå inte gillar att sova och ta det lugnt (tydligen) så bestämde vi oss för att äta frukost på Le Pain. Där får man tre sorters bröd och får välja mellan choklad och sylt som pålägg. Heaven!
Fulla med bröd och choklad så åkte vi hem till mig då jag skulle slinga Malins hår. Passade på att rensa garderoben med och ge bort lite kläder. Smart sätt att inte behöva ta med sig det hem. Julia och Ninni var här hela dagen och vi försökte lära oss hjula, stå på händer och rocka rockring. Tur att vi har 2 m höga häckar runt trädgården haha. Mina magmuskler fick nog jobba som aldrig förr.
Måndag; Primark!
Kanske inte så smart att shoppa ännu mer saker när man ska försöka få mer 2år i ett par resväskor. Men billigt var det!
Efter ett par timmars shopping var det vara hem, i med en kopp kaffe och banan för att sedan springa iväg till gymmet. Träna träna träna, hem, duscha, klippeliklippa & börja försöka packa lite igen. Alltså det kommer aldrig gå! Eller jo, men det lär bli dyrt.

Om

Min profilbild

C'est la vie

Här får ni följa min vardag som en helt vanlig "Svensson" men mycket tankar om stort och smått. Min önskan med livet är att alltid försöka påverka världen till det bättre, lokalt eller internationellt gör detsamma, bara vi får en finare värld med mer medmänsklighet och ödmjukhet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela