Amanda

One life, many ways

- 28 februari

Publicerad 2013-02-28 09:50:46 i

Påminn mig om att inte ropa hej förrän jag har känt träningsvärken dagen efter. Mina ben, höfter, rumpa, allt!

Hur som haver, nu väntar jobbish!

xoxo

- 27 februari

Publicerad 2013-02-27 23:01:46 i

Vissa verkar tro att februari bara har 27 dagar. Men inte är väl ni så dumma? ;)

Har precis krupit ner under täcket efter ännu en intensiv onsdag med franska, jobb och träning. På ett sätt älskar jag det då dagen går fort och jag är lite mer effektiv än vanligt (hehe). Samtidigt pendlar hjärnan mellan stress och 'lugn', vilket gör mig helt dödstrött under dagen. Men men, det är mer positivt än negativt så kan allt leva med det. :)
Träningen går bättre och det är ännu roligare när man märker resultat! Är inte helt slut efter träningen och idag kände jag att magmusklerna är lite starkare än innan. Whoop whoop! Kanske har ett par magrutor redan 2014?

Kommer i ett par brallor som fått damma i garderoben ett tag, så något händer i alla fall :)

- 26 februari

Publicerad 2013-02-26 08:39:53 i

Råkade visst hamna en månad bak i tiden igår. Så kan det gå när hjärnan strejkar lite hipp som happ.

Ser ni att lillasyster hade party här i helgen?

- 25 januari

Publicerad 2013-02-25 18:13:51 i

Ibland kan man lösa världsproblem mitt natten, ibland inte. Lösningarna låter väldigt logiska just då men efter ett par timmars sömn och ett klarare psyke så.. U know the rest.
Skumt det där, att något så självklart i ena sekunden känns väldigt långt borta och dumt i den andra.

Helgen har bestått av bio, jobb, öl och firande av lillasyster som fyllde hela 15 år igår. Jösses, när blev hon så stor? Jag är ju typ 16 fortfarande...? Höhö
Bion vi såg hette Flight. Bra film men lite lång. Drömde sedan självklart om flygplan och kraschar hit och dit. Vaknade ju iaf dagen efter så dog gjorde jag uppenbarligen inte. Kan man dö i sömnen om man drömmer att man dör? Alltså på riktigt.

Lördag bestod av jobb, som sagt, och sedan mötte jag upp Julia och Ninni vid centralen och gick till Delirium. Där valde vi mellan 2000 ölsorter. Lätt val och ni frågar en som inte dricker öl haha! Blev en kriek. Dom andra var wild and crazy och testade allt från pirat-öl till passion mm.
Lite runda om fötterna tog vi våra väskor och traskade vidare för ett glas vin/öl och nachotallrik på O'reillys. För att fylla upp magarna lite extra stannade vi till på ett av alla 100 kebabställen och åt, vad som kan vart, den godaste pitan i Belgien. Muuuuums! Sedan tog vi tåget hem och klev ut i ett snöigt Waterloo. Sedan dess har det snöat till och från fram till nu :( mm, den våren vi kände förra veckan är ju helt putsväck iaf.. Bitter chey

Men men! Ska snart iväg till gymmet och bygga lite muskler så ska inte deppa ihop helt än. Body pump-instruktören är rätt rolig (eller ja, egentligen fattar jag knappt vad han säger men alla andra skrattar ju?) så det blir ett skoj pass.
Dags att byta om!

Hejhopp

- 20 februari

Publicerad 2013-02-20 23:28:24 i

Sorry för bloggtorka men livet rullar mest bara på just nu. Eller ja klart att det händer en del men det håller jag för mig själv.

Saker ni kan få veta;
Kommer ha träningsvärk i vaderna och underarmarna imorgon (?!)
Det är makrill i TOMATsås på bilden i förra inlägget, inga hallon eller annat skumt haha.
Tiden går sjukt snabbt men ändå inte
Franskafröken säger att våren är på G. Hennes hästar fäller nämligen! Woop woop
Jag jobbar 5 lördagar i rad nu. En är redan avklarad dock så bara 4 kvar. Får bli ett woop woop här också.
Imorgon ska jag till Julia på frukostmys tillsammans med Ninni. Woop woop
Strejk i Bryssel imorgon, får se om jag kan ta tåget till jobbet eller om min fina mammi får agera taxi. Spänningen är oooolidlig!!
Saknar en massa människor och har dåligt samvete för att jag inte hör av mig. Förlåt <3
Livet är uppochner och på alla andra håll också på samma gång. Men ju mer det ljusnar ute och värmen kommer desto bättre känns det.
Vill ha typ 2 april nu och en kram

Xoxo

- 17 februari

Publicerad 2013-02-18 00:09:43 i

Jag vill ha vår och värme nu! Är trött på att springa på rullbandet på gymmet och pinas. Jag vill ut i skogen. Känna adrenalinet dra igång till en bra låt och benen som bara springer på. Då om någongång är jag superwoman! Den känslan är svårslagen faktiskt :)
Well well, rullbandet på gymmet får duga sålänge. Blev iaf 4,5 km idag innan lite styrketräning med Julia. Har fortfarande träningsvärk i biceps efter fredagens Body pump! Awesome, kanske kan bli lite muskler där ändå. Heheheheh
Idag körde vi axlar, rygg och mage. Riktigt härligt pass idag och när vi sedan gick hem så kändes det änna som vår i lufta. (På bred dialekt höhö)

Maten som intogs efter blev detta :

- 2 februari

Publicerad 2013-02-02 09:18:49 i

Lördag idag mina vänner. Helger brukar jag se som heliga, typ. Man är ledig och gör vad man vill och när man vill. Well, nu är det tredje lördagen jag jobbar på raken så hela helg-känslan försvinner lite. Men nästa är jag ledig och då är den garanterat tillbaka!
Annars då? Jag jobbar väl för det mesta, som alla andra, och tränar lite mer än vanligt för tillfället. Är inne i en period då det är hur roligt som helst så varför inte få ut det mesta av det :) Är inne på sista vilodagen nu och imorgon kör vi gymmet igen! Hänger ni på?

Ikväll efter jobbet ska jag iväg på SPA-kväll hos Julia. Det ska klippas, slingas, färgas allt från ögonfransar till hår och läggas ansiktsmask. Vem ser inte fram emot en sån kväll!?!

Ha en bra dag hörrni!

Om

Min profilbild

C'est la vie

Här får ni följa min vardag som en helt vanlig "Svensson" men mycket tankar om stort och smått. Min önskan med livet är att alltid försöka påverka världen till det bättre, lokalt eller internationellt gör detsamma, bara vi får en finare värld med mer medmänsklighet och ödmjukhet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela