Amanda

One life, many ways

- 29 mars

Publicerad 2012-03-29 21:53:33 i Allmänt,

Pardon för dålig uppdatering. Skulle kunna säga att jag haft mycket att göra, men då ljuger jag! Har mest jobbat, solat och sprungit i skogen så inget märkvärdigt har hänt, vad jag kommer ihåg. Sen att mitt minne är kort är ju en annan femma, så DÄRFÖR mina vänner ska jag tala om vad jag har gjort idag :)

Planen var att plugga franska med Emilie eftersom vi har franska imorgon. Men då hon fyller 20 på påskafton tyckte vi au-pairer att vi borde fira detta idag. Sagt och gjort. Kl tio var jag hos henne för att "plugga franska", halv elva ringde dörrklockan och utanför stod tre kidnappare sjungandes 'ja må hon leva'. På med en ögonbindel för att förvirra offret och iväg till Linda, där födelsedagsbarnet skulle försöka vinna olika stafettgrenar för att förtjäna sin present. Gick ju sådär men presenten fick hon i alla fall, en årsprenumeration på Shoot magazine. Efter detta spektakel bar det iväg till Quick för lunch och sedan till Ekxi för efterrätt innan vi delade på oss för att gå till våra jobb.
Jobbet idag gick finfint. Jag och A målade påskteckningar med vattenfärg. Eller ja, jag målade det, hon målade flygplan som fastnat i brännässlor (sa hon). Hur som helst så har jag PÅSKLOV nu! Två veckor ledigt, hur ska detta gå?

Här är bilder från dagens kidnappning.

- 24 mars

Publicerad 2012-03-24 09:43:01 i Allmänt,

Nu har jag lurat med mig mammi ut i skogen på en springrunda! Eller jag ska i alla fall springa så får vi se hur hon gör. Har kommit på att på Runkeeper fungerar här (åhh redan Amanda, grattis! ) så får se hur långt jag orkar idag.

- 23 mars

Publicerad 2012-03-23 12:10:05 i Allmänt,

Underbart väder ute och varmt som tusan :) sitter och solar på uteplatsen och försöker att inte tänka på jobbet som väntar kl 14.

Trevlig helg!

- 20 mars

Publicerad 2012-03-20 21:24:04 i Allmänt,

Påväg till Bhu idag ber jag Alexandra om en morotsbit;
Jag: tack så mycket
Hon: varsågod.... Bruuuden!
Haha, skrattade gott åt det en stund kan jag meddela. Ett annat citat av denna härliga nioåring är "jag kommer få boobies när jag har barn" och "min sköna dam". Det sistnämnda är ganska populärt just nu men inte gör det mig något :)

- 19 mars

Publicerad 2012-03-19 12:37:16 i Allmänt,

Sensation White i lördags var grymt! Var hemma 10 igår fm efter 3 timmars hemresa med tåg och väntan. Ljuger om jag säger att jag var pigg efter det, men lätt värt det. :)))))
Bilder från kvällen kommer men här är en på mina skor sålänge;

- 15 mars

Publicerad 2012-03-15 09:36:17 i Allmänt,

Kommer sitta fint med frulle nu efter 6 km PW med mammi. Ledig idag och solen skiner så blir en dag ute hoppas jag!

Ha det grejt!

- 14 mars

Publicerad 2012-03-14 09:33:27 i Allmänt,

Börjar undra om jag kan vara klantigast i världen. Igår råkade jag förstöra en ljuslykta och idag hällde jag tvättmedel i sköljmedelsbehållaren. Kan tilläggas att jag även tappat två glas i golvet och spräckt ett vinglas. Och allt under 7 månader. Det kan bli dyrt att ha mig i närheten av ömtåliga saker ;)

Igår tog jag och Mika en lunch innan jobbet. Hon åker som sagt hem idag så det blev lite av en hejdå-lunch med sushi och efter tog vi en fika på vårt stammis-fik :) Tråkigt att hon åker men hoppas hon kommer må bättre hemma. :)

- 12 mars

Publicerad 2012-03-12 22:01:53 i Allmänt,

Vädret vi haft idag skulle göra vilken deprimerad människa som helst lycklig! Vårsolen har värmt skönt med sina varma strålar och påväg till jobbet fick jag ta av mig jackan för att inte komma fram som n blöt pöl. NAJS!
Hos familjen Pofant åkte studsmattan fram i eftermiddags. Vet inte vem som var mest exalterad, jag eller barnen. Synd bara att denna vecka är helt fullspäckad så blir inte så mycket hoppande. Barnen och Annika åker till Luxemburg ons-tors vilket innebär softis-dagar för moi! Håller vädret i sig såhär så ockuperar jag solsängen här hemma ;)
Time to sleep

- 11 mars

Publicerad 2012-03-11 20:04:05 i Allmänt,

I väntan på att Desperate Housewives ska ladda klart kan jag skriva en rad eller två här.

Fredag: Slutade tidigt då barnen gick på bio med pappa Aris. Riktigt vårigt i luften så blev en promenix hem. Känns att våren är på väg nu men än vågar jag inte hänga undan vinterjackan.. Kvällen blev lugn framför TVn med familjen. 
Lördag: Hämtade Mika på förmiddagen och rattade sedan till gymmet för ett härligt träningspass; Bodycombat! Mika fastnade för det hon också, så synd att hon ska åka hem på onsdag bara :( 
Eftermiddagen bestod av slapp i soffan och promenix till Del Haize och handla frukt och glass. Jag har infört godisförbud till 1 april (helt dumt jag vet). Någon mer som vill haka på? Linda har jag lurat med mig som tur är, lite tråkigt att ha det helt ensam. höhöh
Kl 20.00 satt vi bänkade framför Melodifestivalen. Vi var eniga om att rätt låt vann, men Danny hade också kunnat vinna. Det framförandet satte sig mer på hjärnan. well well, bra program i alla fall
Efter mellon så satte vi på Pocahontas och fick lite nostalgikänslor :)
Idag: Vi har haft världens slappaste söndag tror jag! Lång och härlig frukost, segat framför TVn, suttit ute och njutit av det fina vädret. Har varit ca 15-18 grader i solen så vi satt och sög åt oss av alla vitaminer solstrålarna hade att bjuda på i drygt en timme.
I eftermiddag har jag skypat med världens bästa Lovisa! :) Det är så mysigt att prata med henne för hon ger mig så mycket energi och man känner att hon verkligen bryr sig. Hon skulle iväg på ett spinningpass efter vårt lilla samtal och eftersom vi pratade mycket träning så tog jag mig ut på en joggingrunda. Hej, vad bra det gick! Sprang i 30 min och hade spåret inte tagit slut så hade jag kunnat springa lika långt till tror jag :D Tror det satt ngn på min axel och pushade mig ;)
Imorgon hoppas jag få prata lite med Sandrish och se vad hon håller på med! :)

Hur har er helg varit?

xoxo

- 7 mars

Publicerad 2012-03-07 10:34:33 i Allmänt,

Hemskt vad svårt det är att ta sig tid till detta. Varje gång jag tänker att jag måste blogga fastnar orden i huvudet. Så antingen finns det inget att blogga om eller så är motivationen borta!
Lets give it a shot!
Bokade biljett till Sensation White igår. Hoppas bara dom andra gör det med så jag slipper gå själv ;) hehehehe
Det är redan nästa lördag och verkligen något att se fram emot! Frågan är bara vad man ska ha på sig? Min garderob är ganska svart..
Har fått Sverige-längtan så för att tiden ska gå lite fortare är det bra att fylla helgerna med roliga saker :) Dock åker Mika hem på onsdag morgon. Förstår henne men det kommer bli tomt eftersom vi umgås rätt ofta. Så denna helgen får vi umgås så mycket som går!

Onsdag idag och ni som är pålästa vet att jag börjar tidigt. Blir en promenad till jobbet idag, vilket är rätt skönt så länge det inte regnar. Igår påväg till jobbet var det ett par arbetare som ropade och hejjade på mig, men jag inte orkade stanna med tanke på min väldigt dåliga franska. Istället ignorerade jag dom och gick vidare (inte undra att jag uppfattas som dryg?) haha får nog ta en omväg idag!

Om

Min profilbild

C'est la vie

Här får ni följa min vardag som en helt vanlig "Svensson" men mycket tankar om stort och smått. Min önskan med livet är att alltid försöka påverka världen till det bättre, lokalt eller internationellt gör detsamma, bara vi får en finare värld med mer medmänsklighet och ödmjukhet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela