Amanda

One life, many ways

- 27 april

Publicerad 2013-04-27 21:54:46 i

God lördag hörrenini! Eller god kväll kanske, eller varför inte båda två :)

Planen idag efter jobbet var att ta sig in till Bryssel för att möta upp Ninni, Julia och Julias föräldrar som är här och förgyller hennes tillvaro. På plats skulle vi sitta och dricka öl på Delirium hela kvällen och kanske turista lite. Yes, jag turistar fortfarande. Är helt lost efter Grand place typ hehe.
Men, riktigt så blev det inte. Har känt mig lite krasslig i halsen och frusit hela dagen i den där förbaskade affären så kände seriöst hellre för att gå och lägga mig så fort jag kom innanför dörren här hemma. Riktigt så blev det inte heller...
Istället så tog jag mig en bra bok la mig i badkaret efter middagen. Och där har jag legat till nu typ. Har förflyttat mig till sängen med en kopp te, jordgubbar och choklad. Yepp, inte fy skam det heller!

Vad hittar ni på en lördag efter löning? ;)

- 25 april

Publicerad 2013-04-25 09:57:59 i

Var precis ute med mamma och Winston på en promenad och holy jezuz vad varm jag blev! ska visserligen bli 20-23 gradet på em. Så idag blir det inte svarta jeans, linne, sjal och jacka till jobbet. Utan dethär :

- 24 april

Publicerad 2013-04-24 08:04:31 i

Denhäringa blogg-appen har strulat ett tag så har varken kunnat skriva eller läsa mina favoriter. (Inte helt sant men bra ursäkt)

Det svänger ganska mycket här märker jag. Med rädd för att det låter som jag har en personlighetsstörning, hehe. Kanske är normalt, vad vet jag. Folk är i allmänhet ganska stängda och råkar någon vara lite väl öppen så gottar vi oss i det eller försvinner vi för att vi inte vet hur vi ska reagera eller stötta. Make no sense?

Well well idag är det en vanlig onsdag i allra högsta grad! Franska, jobb och träning. Träningsvärken från måndagens body pump är snäppet från olidlig så detta blir skoj :)

Ha en fin dag

- 21 april

Publicerad 2013-04-21 22:30:16 i Tankar,

Varför har man så svårt att säga vad man tycker, tänker och känner? Är man rädd för hur mottagaren ska reagera eller kan känslan "gå över" och då är det bara onödigt att prata om de?

Anyhow, gårdagen var toppen, Oscars och Stamp as in the good old days. Träffade Y&K. K har skaffat en tjej han inte är förälskad i (smart va?). Han kanske inte heller ska säga 'elle est ma chérie' till henne om en annan. Fattar ni? Vi stannade så länge att vakten till slut fick slänga ut oss.

Fler såna kvällar tack!

- 18 april

Publicerad 2013-04-18 22:59:32 i

Önskar att ni ibland kunde vara i min hjärna en dag för att se hur mycket kaos det kan vara i ett huvud.
Tankar, drömmar, mål, beslut. Allt är ganska upp och ner, hit och dit, fram och tillbaka. You name it.
Vad ska man prioritera först, sist? Vilka ska få påverka mina beslut? Alla eller inga?
Hur gör man för att inte någon ska bli besviken när man väl fattar ett beslut som hen kanske tycker är helt loco?

Ingen logik härinne idag som ni ser.

Tur att dagen förövrigt varit toppen, om man bortser från felkörningar till jobbet, en parkeringsautomat som åt upp 5-6€ och pärlsocker och bullar över hela golvet. Lite skoj var allt det där också. Ödets ironi kanske?

- 17 april

Publicerad 2013-04-17 08:00:57 i

Hej hopp, redan onsdag. Tiden går fort när man har roligt!

Har inte tid att hänga här så ni får ett bildregn från farfars 70-årsfirande i helgen i stället. Bilderna kan bli lite blandade, mobilen gör lite som den vill ;)

- didn't we almost have it all

Publicerad 2013-04-15 22:45:19 i

Sista dagen för att söka in till högskolan idag.
Håll tummarna för att jag kommer in. Skulle kanske sökt till typ Umeå kom jag på nu, eller varför inte Japan...

Här är en bild som inte har ett skit med inlägget att göra :)

"Kärlek eller inbillning"

Publicerad 2013-04-10 22:29:31 i

Idag har det bara hänt en massa skojiga saker. Vill ni veta vad? Inte?

Okej då men det får ni i alla fall, så det så!

- hade franskalektion imorses, alltid lika skoj! Det är lätt värt att gå upp alldeles förtidigt för det

- det kom in ett par gymnasiekillar från Bengtfors (?) och tyckte det var ascoolt att det fanns en 'svensk' shop i Belgien liksom. Det enda jag tänkte på var att som såg så små ut. Hade aaaaldrig gissat att dom ska ta studenten om 2 månader.

- en stammiskund kom in och skulle köpa "tröstgodis", dålig dag tydligen, och jag råkade kommentera att han hade vårjackan på sig och att det inte regnade ute just precis då. Och hejsan hoppsan vilket bra humör han blev på sen. 'Här kommer jag in och ska köpa tröstgodis för att bli på bättre humör så sprider du positiv energi omkring dig'. (Han köpte godis ändå, pjuh)

- det kom in en fransktalande man som varken ville gå därifrån eller sluta prata franska så vi snackade på om lite allt möjligt. Allt från filmjölk och punsch till araber och att det enligt honom är ett 'farligt område' där affären ligger. Tänkte säga att det finns ett par jobbiga ungar i krokarna men riktigt så bra är inte min franska...än.

- efter jobbet tog jag mig i kragen och gick till gymmet. Dock ingen body combat men lite kondition och ben är bättre än inget. :)

Nu ska jag sluta babbla och även stänga av hjärnkontoret ett par timmar.
Natti natt

- 9 april

Publicerad 2013-04-09 08:59:20 i

Tillbaka i la Belgique! Åker till Sverige igen på fredag för att fira farfar. Hej hopp vad miljövänlig jag är. Äsch, det får gärna bli fredag nu faktiskt :)

Jag blir lite lätt förvirrad av allt resande. Jag vill vara överallt samtidigt, någon som kan fixa en klon?

- 2 april

Publicerad 2013-04-02 08:29:38 i

Väskan är packad och jag med.

Nää okej då, lite tidigt för det kanske, men väskan är iaf överfull. Hehe

- 1 april

Publicerad 2013-04-01 22:55:27 i

Redan april hörrni, vad händer?
Tid och väder är sådana där fenomen som alla kan prata om med vem som helst, vart som helst. Och alla fascineras av det. Är det för att det är saker vi inte kan påverka kanske? Tiden går hur gärna vi än vill stanna, spola tillbaka eller spola fram den. Och vädret är som det är, vad än meteorologerna säger om det.

Idag är det sju veckor sen jag flög hem från Sverige senast, och imorgon flyger jag dit igen! Men först ett litet stopp på Kastrup och kramas med en efterlängtad kompe.
För en gångs skull har jag inte varenda liten timme planerad vid detta besök. Bra eller mindre bra återstår att se. Jag har en konstig känsla om dethär.... Kanske pga oväntade bakslag eller tidigare erfarenheter denna tiden förra året.. Mm mycket ska man vara med om i livet. Men lögner tycker jag kan vara en av de saker man kan skippa helt. Undrar varför sanningen är så svår att säga. Oftast kommer den ändå fram tillslut och då gör den också 100 gånger ondare...
Och där lärde vi oss att vi inte kan påverka vissa känslor heller. ;)

Nu får jag sluta svamla och sova, för imorgon ska jag få pussas med någon annan än Winston :)

Om

Min profilbild

C'est la vie

Här får ni följa min vardag som en helt vanlig "Svensson" men mycket tankar om stort och smått. Min önskan med livet är att alltid försöka påverka världen till det bättre, lokalt eller internationellt gör detsamma, bara vi får en finare värld med mer medmänsklighet och ödmjukhet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela