Amanda

One life, many ways

- 20 juli

Publicerad 2013-07-20 17:26:21 i Allmänt,

Vaknade alldeles förtidigt idag av någon konstig anledning. Kan ha haft något att göra med ett par glas vin eller champagne för mycket igår, men jag vet inte. :) strax efter 8 rullade jag ur sängen och ner för trapporna till soffan istället. Alltså.... jag rullade inte ner för trapporna, jag klampade.

Efter frukost och en timme på Skype kände jag mig lite piggare så gick iväg till gymmet. Har inte tänkt ta med mig träningskläderna till Normandie så det fick bli lite ben och rygg idag. Hoppas träningsvärken är snäll mot mig, annars vet jag 5 andra som inte kommer vara det i veckan.. If you know what I mean. På tal om gym; Igår hade vi "maxtest" på gymmet. Bänkpress och dips. Hur det gick?? Jaaa alltså, eftersom jag endast kört bänkpress i 4 veckor så tycker jag inte 32,5 kg är fy skam. Sen dipsen behöver vi inte nämna. Har kommit fram till att antingen får jag gå ner veryveryvery mkt i vikt för att mina armar ska bära mig, eller så får jag helt enkelt träna massamassamassa mer. Har nu snart 3-4 st hemma som kommer dra med mig på träningar, asbra! Får hoppas dom håller samma standard som Magnussons här ;)

- 19 juli

Publicerad 2013-07-19 17:41:44 i Allmänt,

Om två dagar sitter jag kanske på en restaurang i Frankrike. Om inte så är jag hungrig iaf. Vi ska till Normandie i tre dagar och detta mina vänner, är inte semester. Schemat är fullt med saker som ska tittas på och åka runt till. Vi är 6 pers som åker och alla har en sevärdhet som dom ska prata om. Hörde jag semester någonstans i horisonten? Jag har, of course, det första stoppet; V2. Tydligen en raket som tyskarna använde under kriget. Har ju några timmar på mig att läsa i bilen om jag nu råkat sola imorgon istället för att plugga på detta :)

Snart får vi ett litet middagsbesök och vad passar bättre än champagne? Nää precis, inget ;)

Nu ska jag och min fjälliga rygg fortsätta njuta av värmen.

- 14 Juli

Publicerad 2013-07-14 20:56:54 i Allmänt,

Här ekar det mer än i en tom kakburk. Både på kommentarer och inlägg!!

Då det var typ 10 dagar sen jag bloggade så har jag inte den blekaste aning om vad jag gjort (minne som en blåfisk). För att inte förstöra hela nöjet med detta ordbajsandet så ska jag göra mitt bästa för att ge er, och mig, en tillbakablick och inblick i mitt otroligt roliga liv. (Här är jag ironisk, om det är så att personer som inte känner mig läser, kan ju uppfattas som "fake" annars)

Låt se.. Jag har fått semester, butiken har 6 veckors sommarstängt och jag drar mig tillbaka till 'trygga' Sverige igen, där jag förstår folk och kan irritera mig på människor och dylikt utan att kunna försvara det med "det är Belgien". Lite trist faktiskt men dags för nya äventyr och ett "nytt kapitel" i livet. :)
Fick i fredags reda på att jag blivit antagen till mitt förstahandsval på högskolan. Så ni kan ju glömma det där jag skrev typ förra året om att inte läsa på cirkus 5 år (eller vad jag skrev). Sån är jag, lite impulsiv hheheh. Sååå Trollhättan here I come ungefär. Har nu 3 år av mitt liv säkrat, eller den ekonomiska delen: heeej studielån!

Sandra var här i veckan och förgyllde mina dagar. Vi åkte till stranden, 15 mil härifrån och var förlata för att smörja in varandras ryggar. Vi åkte till Antwerpen och kollade på rean och roliga människor. Hehehe. Sen har vi solat i trädgården, ätit sushi och pratatpratatpratatpratat. Det är konstigt att man kan prata så mycket och ändå ha saker att säga, och inte ens fått sagt hälften. Men med vissa kan man diskutera och analysera saker utan att behöva försvara. Vilket kan vara rätt skönt. Helt toppen har det varit och snart ses vi igen. Först ska jag bara åka till Normandie, gå på Tomorrowland och få lite mer besök :) och ha SEMESTEER!

- 3 juli

Publicerad 2013-07-03 09:03:42 i Allmänt,

Skeppåhoj era landkrabbor

Tror snart jag kommer få gälar om det inte slutar regna snart. Blubb blubb

I torsdags kom mormor och moster för ett litet besök på sådär 4 dagar. Väry trevligt! Mamma tog med som till Gent i fredags och i lördags åkte vi till Lille för att kolla in rean. Jag hittade lite smått och gott på Sephora och La fayette. Får ju passa på medans jag bor här. Heheh.
Söndagen började med en springrunda tillsammans med moster. Fredagens benpass med Magnussons kändes ganska rejält i alla backarna men 7,7 km kom vi iaf :). Efter lite brunch åkte vi till Atomium och kikade inuti dom. Kan ju inte påstå att det var väl spenderade 11 € men mysigt med en liten utflykt.
I måndags tog vi en liten sväng på stan här i Waterloo innan det var dags att åka till flygplatsen. Jag hittade ett oss finfina RayBan i Lille men tyckte 235€ var lite väl mycket för att på solglasögon. Jag letade runt lite på stan efter dom här men kommer ju inte riktigt ihåg hur dom ser ut. Haha. Minne som en guldfisk
Moster hittade dom nog på flygplatsen så får vänta lite med att köpa dom tror jag.

Denna vecka är sista innan semester!! Och idag är sista dagen i Bryssel!! Woopwoop

Nu måste jag kila till tåget! Hej hopp

Om

Min profilbild

C'est la vie

Här får ni följa min vardag som en helt vanlig "Svensson" men mycket tankar om stort och smått. Min önskan med livet är att alltid försöka påverka världen till det bättre, lokalt eller internationellt gör detsamma, bara vi får en finare värld med mer medmänsklighet och ödmjukhet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela