Amanda

One life, many ways

- 24 Juli

Publicerad 2012-07-24 22:44:34 i Allmänt,

Vet att jag lovade att skriva ett inlägg i helgen, men jag kan ju aldrig hålla vad jag lovar så ni borde vara vana. MEN här kommer ett litet uppdaterande om mitt liv. Det är tur att kameran har fått följa med, annars hade inte ens kommit ihåg hälften!

Som jag nog har skrivit så var Sandra här i början av Juli, vi börjar med det tycker jag; 
Vi besökte Mini-Europa och tog oss igenom allt med en rasande fart. Inte har vi tid att söla inte.. Men bilder fick vi och en folder så vi kan alltid läsa på hemma ;







Sandra viking :D



Här har vi Sveriges "bidrag", Stockholms kyrka? (eller något annat vaddetnuvar)






Just då var jag glad över min panorama-inställning, hur skulle allt annars få plats på bild?



Sandra och heeeela Europa! (typ)








Allt var inte mini här. En katt hittade tydligen hem.






Ser inte illa ut va? :)

Efter denna sightseeing tog vi metron till centrum för att hinna gå i några affärer, men oturligt nog stängde dem precis framför näsan på oss. Vi deppade dock inte särskilt länge utan satte oss och tog en flaska vin på en mysig restaurang vid Grand Place och fick den bästa servicen ever! 



Ost-tallriken fick vi för att vi tydligen drog till oss kunder. Och när flaskan tog slut, bjöd dem oss på varsitt glas till. Japp, ni kanske förstår varför vi tyckte servicen var bra.




Dagen efter tog vi + Linda en tripp till Namur. Resan startade med 1 timmas bilkö, TJOHO! Vi var glada över att det inte regnade, men det är lite jobbigt att sitta fast även när det är 27 grader ute. Vi underhöll oss ganska bra ändå tyckte jag. Orsaken till kön var ett lastbilsflak med bananer som brann?!



Jag som oftast har noll koll på saker och ting vet inte vad detta "fort"-liknande var, förutom att det gav en grym utsikt. Ni får googla själva helt enkelt ;). När vår lilla tur var över så åkte vi tillbaka till Waterloo och åt sushi!

Det blev intensiva dagar med Sandra här, jag skulle samtidigt lära mig jobbet, klippa gräset hos au-pairfamlijen och ta hand om Winston så mycket som möjligt! Hoppas hon inte blir avskräckt för fler besök, jag uppskattade detta besök väldigt mycket i alla fall! Ses snart igen

xoxo


- 20 Juli

Publicerad 2012-07-20 19:47:44 i Allmänt,

Dålig uppdatering här, eller ännu värre uuuusel!
Men lovar en imorgon eller på söndag. Ska lägga in bilder först så jag har något att visa er. Har inte hänt så mycket, är själv med Winston och det bara regnar. :( :( Men väderprognosen visar bättre väder snart så får hoppas på detta!

xoxo

Om

Min profilbild

C'est la vie

Här får ni följa min vardag som en helt vanlig "Svensson" men mycket tankar om stort och smått. Min önskan med livet är att alltid försöka påverka världen till det bättre, lokalt eller internationellt gör detsamma, bara vi får en finare värld med mer medmänsklighet och ödmjukhet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela