Amanda

One life, many ways

- 27 april

Publicerad 2012-04-27 12:42:54 i Vardag,

Fredag fredag freeeedag! Hej hå vad dagarna går. Igår kom mammas kusin vitamin hit och ska spendera en vecka i detta sköna land. Imorse fick hon följa med på PW i skogen. Lika bra att kickstarta direkt :)

Äsch, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Livet rullar och känner mig high on life just nu. Allt är så himla roligt :)))
Att jag är ledig måndag & tisdag nästa vecka gör ju saker ännu lite roligare!

Trevlig helg på er

- 22 april

Publicerad 2012-04-22 21:16:40 i Allmänt,

Exakt 1 månad kvar tills jag fyller ååår!! Lägg det på minnet, för är det något som är svårt att förlåta så är det dom som glömmer min födelsedag ;)

Dagen idag började med en morgonpromenad i skogen med Winston, som gick själv idag med :). Sedan har vi storstädat huset för att ha det fint till mammi och C kom hem. Hämtade upp ett glatt gäng på flygplatsen nu ikväll. Dom såg ut att ha haft det bra i Barcelona, och det har vi med haft här hemma måste jag säga. Eller iaf jag, inget illa menat men hade glömt hur skönt det var att bo 'själv'. Men jag trivs allt bra såhär med :)

puss&kram skumbanan

- kvällsmys

Publicerad 2012-04-21 21:10:06 i Allmänt,

hej och hå, denna dagen har svischat förbi. Efter träningen, som gick toppen btw, var det bara studsa in och ut ur duschen, få i mig lite mat och iväg till familjen för att hämta upp A för kalas. Hon var så söt i sin gröna klänning och hon hade verkligen roligt! Fortsätter jag att hänga på barnkalas kommer mina barn ha dom bästa kalasen ever. Mycket idéer får man och barnen är ju störtsköna. :)

Sen jag kom hem har jag gått runt i mjukisdress och kollat på film med lillasyster. Nu är vi inne på andra filmen och äter fruktsallad och glass. Tur som fan att jag tränat idag haha. Nu ska vi fortsätta vårt mys här!

- 21 april

Publicerad 2012-04-21 10:31:53 i Allmänt,

God morgon!

I morse ringde klockan 8.15 trots en sen kväll igår som innehöll mat, film, fruktsallad och BB. Himlans mysig kväll om jag får säga det själv :) Filmen vi såg hette 'Kyss mig'. Typisk svensk kanske man kan säga, men sevärd. Känsliga tittare varnas dock (så egentligen kanske inte jag skulle sett den med tanke min pryda sida, haha). Winston tyckte dock att gästerna kunde gått hem tidigare än halv två så han kunde sova och demonstrerade detta genom att skälla och gnälla halva kvällen. Men han fick snällt stå ut, vi hade ju myskväll! Tur att han är söt den lille lurven.

Nu sitter jag och Sara framför TV4 och har precis ätit frukost. Vi ska i väg på Body combat kl 12 och i eftermiddag ska jag med A på kalas. Kvällen blir lugn med lillasyster om inte hon planerat något annat :)

Puss&kram skumbanan!

- 20 april

Publicerad 2012-04-20 13:13:46 i Allmänt,

Imorse ringde klockan 06.30 och sedan dess har dagen fortlöpt i ett kan jag meddela. Väcka lillasyster, släppa ut hunden, sätta på kaffe, fixa fram frukosten till henne och även mig. Se till att hon kom iväg i tid till bussen (inte så jobbigt dock eftersom hon sköter sig själv men iaf..) Själv hann jag se ett avsnitt BB innan jag själv skulle iväg till skolan och ha franska, men det var precis ;)
Efter franskan åkte jag hem, hämtade Winston och körde iväg till skogen för en promenad. Han fick till och med gå lös en stund och blev nog både chockad och lycklig på samma gång så som han skuttade omkring :).
Väl hemma igen satte jag igång att hänga upp tvätt och leka med Winston om vartannat. Han vill ha mycket uppmärksamhet den där lille, men han fick kapitulera när jag satte igång dammsugaren. Den gillar han iiinte!
Nu har jag precis ätit lite och fixat iordning mig för en dag på jobbet. Förhoppningsvis blir det en kort dag för ikväll ska jag ha au-pair mys hemma :) Mamma och C är i Barcelona med herr och fru Magnusson i helgen så det gäller att passa på ;).

Smell you later

- 18 april

Publicerad 2012-04-18 10:58:05 i Allmänt,

God förmiddag på er därute!
Hoppas allt står bra till med er, med mig är det fint. När jag får lite perspektiv på saker och ting så märker jag vad som är viktigt och inte. Ibland måste man nog ta ett steg tillbaka och se helheten istället för detaljerna för att inte snöa in sig på 'fel' spår. Tänk på det ;)

Idag började jag och herr Winston dagen med en promenad. Vi tog en lång runda på 6,75 km, så nu är han helt utslagen. Har bestämt mig för att försöka träna 5 ggr/veckan nu ett tag, och ha en vit månad. Godisförbudet gick ju bra förra månaden så detta klarar jag nog med. Och med vit månad menar jag inte vitt vin mamma ;)

Börjat tidigt idag så nu tänkte jag kika klart på BB innan mamma skjutsar mig till familjen. PUSS&KRAM

- 16 april

Publicerad 2012-04-16 21:14:39 i Allmänt,

Var visst ett litet tag sen jag uppdaterade er här, men har haft ett liv att komma underfund med. 
Mina 2 veckor i Sverige gick alldeles för fort och blev väl kanske inte riktigt som jag tänkt mig, men det är väl så livet fungerar antar jag. Nu tar vi ny energi och ger oss f*n på att detta ska bli ett bra år!

För att inte spy en massa galla om skit & inget just nu får ni ett bildregn från Sensation White :)





















Vi var inte ensamma om att vänta på tåget hem..

Summa summarum av den kvällen är AWESOME!

Om

Min profilbild

C'est la vie

Här får ni följa min vardag som en helt vanlig "Svensson" men mycket tankar om stort och smått. Min önskan med livet är att alltid försöka påverka världen till det bättre, lokalt eller internationellt gör detsamma, bara vi får en finare värld med mer medmänsklighet och ödmjukhet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela