Amanda

One life, many ways

- 11 september

Publicerad 2012-09-11 21:20:33 i Vardag,

God kväll hörrni!
Lever ni?
Just for your info så gör jag det, känns även också med en liten smärre huvudvärk och lite träningsvärk här och där (den sistnämnda smärtan är mycket trevligare än den första kan tilläggas)

Eftersom jag enbart typ jobbat det sista har det inte hänt så mycket, eller inte som fastnat i minnet iaf. Igår var visserligen jag och bror och besiktigade (?) bilen. Det var min första besiktning så det var rätt coolt! Nörd__90. Bror som gjort detta tidigare i Sverige konstaterade att dom kommit lite längre härnere på just den fronten.
Den gick igenom felfritt lilla minin så vi åkte nöjda och glada därifrån :)

Nu på kvällskvisten har jag försökt översätta lite brev jag fått hem från euromut, något om en försäkring... Det lilla jag fattat så måste jag dit imorgon då mitt kort inte är anpassat till mig eller något liknande. Well well, pas de probleme pour moi! Jag traskar dit imorgon, ledig kan jag vara när jag är pensionär :)

Nää nu dunkar huvudet för mycket här! God natt :)

- 6 september

Publicerad 2012-09-06 22:11:28 i Vardag,

Det är konstigt hur snabbt man glömmer av hur tråkigt man hade det på semestern när man sätter igång och jobbar igen. Eller ja, jag har inte trååkigt på jobbet men den blir långa dagar och inte alltid fullt upp! Finns bra och dåliga sidor med allt, så får helt enkelt se till dem bra!
Just nu är jag förtrött för att skriva något vettigt så ni får ett helt meningslöst inlägg! Tänkte mest skriva att jag lever och åker till Norge nästa fredag!
Yes you heared me, sensation white står på tapeten! Tänkte köra en favorit i repris, men kommer nog inte hitta någon snygg tysk denna gång ;)

God natt

Om

Min profilbild

C'est la vie

Här får ni följa min vardag som en helt vanlig "Svensson" men mycket tankar om stort och smått. Min önskan med livet är att alltid försöka påverka världen till det bättre, lokalt eller internationellt gör detsamma, bara vi får en finare värld med mer medmänsklighet och ödmjukhet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela