Amanda

One life, many ways

- 28 januari

Publicerad 2013-01-28 17:52:27 i

Känns som att blogga var tredje dag har blivit lite av en standard här? I alla fall för de tre senaste inläggen. Kanske kan bli en vana.....?...

HA! Gick ni på den lätta?! här bloggas det i tid och otid närhelst jag orkar och vill och ni läser vill säga :)

Helgen passerade med en speed på 140 typ och helt plötsligt är det måndag igen. Men vi kör en liten resumé;
- fredag: jobbish i Waterloo. Efter jobb, PW till AW (kan man kalla det så när 3 av 5 inte jobbar?) med mamma + väninnor. Okej då, baren låg på vägen hem så hoppade in och tog ett glas vin jag med. Dom satt ju ändå där lixom.
Efter middagen, med mer vin hehe, så hämtade Ninni och Julia upp mig och så åkte vi till Julia. Mer vin. Musik. Pratpratprat. Oscars. Mat(Muuuums). Hemma 2.30 oooops

- lördag: Upp och hoppa dags att jobba! Kan ha varit lite onykter just när klockan ringde men inte gör väl det något.
Jobb 10-17, också i Waterloo. Kunder typ hela tiden och var det inte det så höll jag på att frysa ihjäl eller somna. Lite huvudvärk på det också så har ni min dag. Note-to-myself; var inte ute så länge om du jobbar dagen efter. Julia och Ninni kom och underhöll mig sista timmen iaf, vilket var guld väääärt!
Kl 7 var vi bortbjudna på middag hos familjen M. Där fick vi god champagnedrink och världens godaste middag! Desserten ska vi inte ens prata om, jag typ dog. Självklart var det choklad i, vad annars skulle få mig till himmelriket? ;)
Resten av kvällen spelade vi kort, ett jävla spel som tog 4 timmar att spela, 15 ronder. Jag kom näst sist och höll på att börja gråta av trötthet sista 4 ronderna. Efter en mysig kväll så kom jag i säng typ kl 2.40 igen!

- söndag: Klockan ringer 8.30?! Varför i hela fridens namn ställer jag klockan en söndag? Låg och halvsov till 10 innan det var frukostdags. Efter frukost och ett avsnitt SoA gav jag mig iväg till gymmet för BodyBalance. Tråkigt pass, gå inte på det om du inte är pensionär eller vig som en apa.
Hem, duscha, klippa C, städa badrummet från tak till golv typ (superrent!) och sen biokväll! Vi åkte till megaKinepolis i Bryssel och såg Jack Reacher. Bra film.
Bio har blivit lite av ett söndagsnöje denna månaden. Men köper man godis för mer än vad biljetten kostar så har man råd. :)
Efter att ha kört hem alla hit och dit så kom jag hem runt 23 och studsade rätt i säng!

Nu kan jag nog inte slippa undan franska-plugget mer!
Hejsvejs

- 25 januari

Publicerad 2013-01-25 09:59:17 i

Idag är jag glad för absolut ingenting! Helt underbart. Kanske för att det är fredag, kanske för att det inte är -19 grader här utan bara -5 eller kanske för att jag ska gå till jobbet nu.

Anyway ha en underbar daaaaag!! Och sjung gärna lite också ;)

- 21 januari

Publicerad 2013-01-21 18:33:38 i

Det är heeelt underbart att vara ledig måndagar. Och även om jag jobbar 3 lördagar i rad nu så känns veckorna ändå lite kortare.
Idag har jag hunnit sola, träna, prata med Ida och Sandra, tvättat, strukit och varit på promenad i skogen med Winston. Och eftersom dagen inte är slut än hoppas jag att jag hinner måla naglarna, plugga franska och börja läsa "femtio nyanser av honom". Får se om något annan kanske kommer ivägen, men annars känns det rätt rimligt :)

- 18 januari

Publicerad 2013-01-18 20:05:04 i

Så här ser min fredagskväll ut; champagne, ost & kex och så småningom lite middag. Fast just nu är mätt och belåten och kan tänka mig hoppa maten och bara se på TV!

Hur ser er kväll ut?

- 17 januari

Publicerad 2013-01-17 08:38:13 i

Morrn Morrn

Tiden bara springer i väg och jag hinner inte med hälften jag tänker göra. Och prioritering är inte min stora grej här i livet. Jag gör helt enkelt mer det jag känner för just precis då. Älskar dock to do-listor, så är nog på sin plats att göra en nu så att jag i alla fall inte glömmer bort vad jag ska göra. ;)

Veckorna går väl annars till jobb jobb jobb och träning. Och även lite franska klämmer jag in. Igår åkte jag hemifrån kl 8 på morgonen och kom hem 21.30. Först ut var att gräva ut bilen från all snö som vi så snällt har fått av någon j*vla gud. När det väl var gjort och jag förfrusit ett finger eller två tog mig låååångsamt bort till slottet för franska. Där fortsatte vi med passé composé. Jag verkar vara en av dom få som har förstått detta någorlunda så lektionen blev mer en repetition av förra veckan. (säger jag malligt haha!!)
Sladdade mig bort till stationen och hade tur med parkering, wohoo! Den glädjen varade i 3 min då tåget var inställt.... Dööööh
Jaja, enda sättet att komma till jobbet var att ta bilen, som ooof course inte hade så mycket bränsle. Iväg och tanka först och sedan brumma iväg! Med andan i halsen kommer jag fram till jobbet ungefär prick 11. Pjuh! Sedan vid fyra och fram till stängning gick jag runt och undrade om jag fått parkeringsböter. Får hoppas att det inte dimper ner något i brevlådan, fortkörningsböterna från Holland får räcka ett tag framöver tycker jag!

Efter jobbet körde jag 'försiktigt' hemåt mot gymmet för ett body-combatpass. Den timmen gick fort jag kan meddela! Väl hemma var det bara äta och hoppa i säng.

Nu är dags för ännu en dag på jobbet :)

- 15 januari

Publicerad 2013-01-15 21:21:56 i

Sitter nedgrävd i franska-papper och försöker hitta på lite frågor i passé composé. Låter väl som en spännande kväll! Har 16 A4-sidor att läsa igenom så borde kanske sätta lite fart. Tänkte först köra lite hemma-träning och sen läsa resten i sängen faktiskt :) Gråter nog inte om jag kanske somnar till lite.. Höhö.

Åh, jag har kanske en liten överraskning på G men vet inte hur länge, eller ens om, jag ska ha det som en överraskning? Visst är det jobbigt?! Jobbigast för mig som sitter och håller på den tycker jag. Saker har en tendens att slinka ur mig vid både bra och mindre bra tillfällen. Säkerligen mer det sistnämnda om jag frågar mina vänner ;).

- 12 januari

Publicerad 2013-01-12 15:22:47 i

Hittade ut om ni är oroliga ;)
Tyvärr lite försent så missade body pumpen igår kväll. Men det tog vi igen idag med Body Combat istället! :) Ärligt talat är det passet roligare så det gjorde inte så mycket.

Det och dammsugit är vad jag gjort idag... Och kollat på TV , Sons of Anarchy. Helt såld på serien. Så det tänker jag fortsätta med nu!

Trevlig helg :)

- pictures

Publicerad 2013-01-10 21:31:49 i

Här ser ni min lilla lilla butik! Imorgon jobbar jag i den stoooora i Waterloo. Gulp! Bloggar jag inte på ett tag så har jag gått vilse ;)

- 10 januari

Publicerad 2013-01-10 08:58:39 i

Morrn Morrn!

Härligt att det är torsdag idag och ännu en dag med inventering på jobbet. Kan tilläggas att jag har träningsvärk à la h*lvete från i måndags så ni kan gissa hur roligt det är att krypa hylla upp och ner och räkna varor. Positivt är att jag inte sitter still så mycket utan går runt runt runt i den lilla butiken. Får nog ta kort på den så ni får se hur liten den är..

Angående rekord igår, det blir svårslaget! Utmaningen är inte att ta sig dit utan att hitta en parkeringsplats och igår hittade jag en direkt! Det ni, snacka om tur :)

Nä nu går tåget snart!

x o x o

- 9 januari

Publicerad 2013-01-09 07:59:36 i

Helt plötsligt är det 2013 och redan en bit in januari! Lovade er fler blogginlägg om jag fick en iPhone och vet ni vad? Jag har minsann en nu men icke har det blivit fler inlägg... Dööööh

Anyway, är uppe tidigare än tuppen idag. Börjar jobba 11 så varför är jag uppe kl 8?? Jag ska hinna med en franska-lektion innan tänkte jag! 20 min innan tåget går slutar den så det blir nog ett slags rekord på hur snabbt man kan ta sig från SSB till stationen ( I'll keep you updated)
Har missat en termin men kära franska-fröken har en övertro på att jag lätt(?!) tar igen det. 2013 ska bli ett mer seriöst år så lika bra att börja här!

x o x o

Om

Min profilbild

C'est la vie

Här får ni följa min vardag som en helt vanlig "Svensson" men mycket tankar om stort och smått. Min önskan med livet är att alltid försöka påverka världen till det bättre, lokalt eller internationellt gör detsamma, bara vi får en finare värld med mer medmänsklighet och ödmjukhet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela