Amanda

One life, many ways

- 25 november

Publicerad 2012-11-26 00:45:04 i Allmänt,

Är väl egentligen 26e november, men strunt samma.

I helgen har jag varit ledig, vilket oftast innebär att jag är ute och träffar mina fina vänner! Brukar blir väldigt sent när vi ses, så imorse var jag hemma strax före kl. 6. Natten spenderades i Bryssel på Celtica (of course), tillsammans med 3 "nya" au-pairer. Nya är dem väl inte direkt då hela hösten snart har gått, men jag är lite seg med att umgås med folk så träffade dom första gången förra veckan..
Hoppas de hade lika roligt som jag hade. Vägen hem till Waterloo undehölls av att Kevo skulle lära Loann engelska. Kan tyckas att dom skullle lära mig franska istället, men jag kan säga att jag var väldigt nöjd över att inte behöva använda mitt huvud med den huvudvärken.
 
Dagen idag har bestått av muffinsbak,3 klippningar och Skavlan. Går man upp kl 12 hinner man inte med så mycket mer! 

Alltså ska jag vara på gymmet innan 10 imorgon så får jag nog sova nu
 
 
xoxo

- 22 november

Publicerad 2012-11-22 22:07:40 i Allmänt,

jobbet idag sålde jag som aldrig för. Folk köpte kanelbullar i mängder, ostar tog slut åt höger och vänster och mitt fastklistrade leende satt som ett smäck! Kanske inte riktigt så det var i verkligheten, men sålde för över 1000€ och det mina vänner är det mesta på hela hösten. Märks att jul närmar sig då det kommer beställning på julskinka, glögg och gud vet vad.
Men det ger mig mycket och göra och resulterar i en dag som går väldigt fort! Mellan varven hinner man socialisera sig lite med kunderna och snart tänkte jag trycka ut visitkort med namn och nr på, så kanske man har en ny vän eller 2. Eller är det lite desperat kanske? yeyey vem bryr sig :)


- 18 november

Publicerad 2012-11-18 21:07:53 i Allmänt,

 Oj då, här ekar det änna tomt...

Vet själv hur tråkigt det är att gå in på en blogg som inte uppdaterat på länge. Skärpning!
Erkänner att det skulle vara lite lättare med en iPhone så jag slapp starta datorn, vilket tar ett halvt sekel. Och vi alla vet hur långt det är, eller hur?
Såatte en iPhone och en dator i julklapp skulle sitta fint!

Hade inte tänkt svamla om jul än, utan ge er en lite uppdate sen sist! Gud det är nästa 3 veckor som jag missat här. Då jag knappt kommer ihåg vad jag gjorde för 2 dagar sen så går nog detta fort... hehhehe
Sen sist har jag hunnit åka till Charleroi. Inte för att hämta nya besökare, tyvärr, utan för att tåget helt enkelt inte ville stanna på en station jag kände igen. 
Mer ingånde så byggde dom om järnvägen eller något sådant så att tågen hem till Waterloo gick inte. (Kom 15 min sent till jobbet den dagen pga detta..)
Ja, vad fan gör man när man inte riktigt förstår det här fina språket? Jo, det ska jag tala om! Jag tar mig från stationen vid jobbet, till Bruxelles-midi när jag inser att mitt vanliga tåg inte går som det ska. Säger kanske inte er ett skvatt, men en större station i Bryssel där det går lite fler tåg till Waterloo, i vanliga fall kan tilläggas. MEN inte går det några tåg därifrån heller, så sätter mig på ett tåg till Charleroi, för I VANLIGA FALL stannar det på en station när Waterloo. Inte denna gången dock... Hur jag tog mig från Charleroi sen undrar ni säkert (eftersom det ligger 6-7 mil från Wtloo).. Min kära bror fick åka och hämta mig.
Det var en händelse sen sist. Nästa är kanske då att vi var på Eurospace förra helgen tror jag bestämt. Där fick vi testa på moonwalk a la Christer Fuglesang. Alltså inte Michael Jacksons.. Denna var betydligt jobbigare och roligare. Hade man garanterat fått gå på månen som astronaut hade jag inte tvekat en sekund! Nu verkar det inte som att det är det man gör, så får fundera lite mer på mitt framtida yrkesval.. Vi gjorde och fick förstås se en massa andra saker på det där stället, men detta är det enda relevanta för mig i alla fall. haha :)
Just det ja, det var en skottlossning i lilla Waterloo för ett par veckor sen med 4-5 svenskar inblandade. Det fick jag reda på från vänner i Sverige så jag var alltså inte inblandad ;)

Snabbspolar tiden till igår och till nästa "händelse" . Jobbade mellan 10-17 och hade mycket kunder vilket gjorde att dagen gick fort. Sen att jag kan svära åt min kollega som inte lyfter ett finger mer än hen måste gjorde att jag hade lite mer att fixa med. 
Direkt efter jobbet styrde jag mini coopern mot Waterloo och påväg mot nästa jobb! Satt nämligen barnvakt igår åt 2 små härliga tjejer då föräldrarna var bjudna på lite party. Kl 02 var de sen tillbaka. Det är konstigt att det alltid blir så sent när jag är barnvakt, i en annan familj fick jag vänta till närmare halv 3 innan föräldrarna kom hem. MEN bra betalt fick jag och barnen är härlliga så ska inte klaga. Var bara det att jag skullee vidare ut och fira Kevo efter barnvaktningen. Vid typ 02.20 var jag på Stamp för att dansa loss med mina belgiska kompisar och 2 svenska nykomlingar :) Efter en timme eller så for vi vidare till b-club och var dom sista som gick innan stängning, alltså kom vi därifrån typ kl. 06 i morses! Jag hade bil så höll mig "nykter" vilket jag är glad för idag, då jag enbart är trött och inte bakis!

Nu ska jag skypa med Alice!
 
Hur har ER helg varit? :)

Om

Min profilbild

C'est la vie

Här får ni följa min vardag som en helt vanlig "Svensson" men mycket tankar om stort och smått. Min önskan med livet är att alltid försöka påverka världen till det bättre, lokalt eller internationellt gör detsamma, bara vi får en finare värld med mer medmänsklighet och ödmjukhet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela