Amanda

One life, many ways

- 20 juli

Publicerad 2013-07-20 17:26:21 i Allmänt,

Vaknade alldeles förtidigt idag av någon konstig anledning. Kan ha haft något att göra med ett par glas vin eller champagne för mycket igår, men jag vet inte. :) strax efter 8 rullade jag ur sängen och ner för trapporna till soffan istället. Alltså.... jag rullade inte ner för trapporna, jag klampade.

Efter frukost och en timme på Skype kände jag mig lite piggare så gick iväg till gymmet. Har inte tänkt ta med mig träningskläderna till Normandie så det fick bli lite ben och rygg idag. Hoppas träningsvärken är snäll mot mig, annars vet jag 5 andra som inte kommer vara det i veckan.. If you know what I mean. På tal om gym; Igår hade vi "maxtest" på gymmet. Bänkpress och dips. Hur det gick?? Jaaa alltså, eftersom jag endast kört bänkpress i 4 veckor så tycker jag inte 32,5 kg är fy skam. Sen dipsen behöver vi inte nämna. Har kommit fram till att antingen får jag gå ner veryveryvery mkt i vikt för att mina armar ska bära mig, eller så får jag helt enkelt träna massamassamassa mer. Har nu snart 3-4 st hemma som kommer dra med mig på träningar, asbra! Får hoppas dom håller samma standard som Magnussons här ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

C'est la vie

Här får ni följa min vardag som en helt vanlig "Svensson" men mycket tankar om stort och smått. Min önskan med livet är att alltid försöka påverka världen till det bättre, lokalt eller internationellt gör detsamma, bara vi får en finare värld med mer medmänsklighet och ödmjukhet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela