Amanda

One life, many ways

- 21 oktober

Publicerad 2012-10-21 22:50:43 i Allmänt,

Får försöka med ett vardagligt inlägg nu.
Känns som om jag varit lite bitter det senaste..heheheheeee..

Wellwell, imorgon börjar en ny vecka och innehåller massa skoj! En vän + sambo kommer hit och förgyller mina dagar!!
I fredags hade vi möte angående julen och all den uppståndelse som kommer med. Kan ni fatta att folk redan nu kommer in och frågar om "kalenderlys" och marsipan? Okej, marsipan kan man kanske förstå, men ett kalenderljus i oktober är väl lite väl tidigt. Men vissa kanske måste planera...
Mötet gick väl bra, eller något. Kan börja beställa julartiklar/mat osv typ snart. Tänkte försöka organisera upp det lite i den stoooora megabutiken vi har så att allt får plats. Bygga ut lite kanske, ja det hade varit great. Speciellt nu. Men nu är det som det är och med en liten bättre planering än tidigare år så kanske det inte blir en skräck-tid detta :) Hur jag nu kan tro att jag ska kunna göra underverk men.. DET går nog ska ni se!

Det var fredagen typ, tror jag... Lördag jobbade jag. När jag kom hem åkte jag och lillebror till en restaurang och åt. Mamma och C var bortbjudna så vi passade på. Jag åt en smarrig sallad med smält chèvre-ost, honung och valnötter medan bror tog en entrecote, pommes och bea-sås. Desserter blev det självklart - créme brûlée mMmmmMM
 
Smsade mina belgiska kompisar och frågade vad som hände. Dom var på konsert.. skit tänkte jag, tvättade av mig sminket och hoppade upp i soffan framför Kalla fakta. Lillebror åkte till sonen M. för att socialisera sig lite. Vad händer då. Jo, en av belgarna hör av sig och ba; "We are going to Stamp now".. MEEEEN ******, jag fattade ju lixom inte att dom skulle ut sen. jaja, sånt är livet. Sov skönt gjorde jag istället och vaknade inte förrän 9.40 idag. Trodde först klockan var sådär 7.40 innan jag fått synen tillbaka helt. 
Upp, i med ett ägg och en banan i magen, bra blandning btw. en kopp kaffe på det och iväg till gymmet! Åhhh så skönt. Superwoman kanske är påväg tillbaka? tiden får avgöra detta, imorgon är det gymmet igen. Armarna måste få sig en omgång också! :)
Efter gymmet och en dusch hade vi fru och sonen M. på lunch här :) Jag skulle nämligen klippa sonen idag :) Gissa om det var skoj!? Jajemän 

Nu ska huvudet få vila på kudden och in i drömmarnas värld. Undrar vad som händer inatt. Har drömt både det ena och det andra det senaste, lite spännande faktiskt!
 
PS. Kul att ni kommenterar och läser, trots lite hackigt uppdaterande :)
 
xoxo
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

C'est la vie

Här får ni följa min vardag som en helt vanlig "Svensson" men mycket tankar om stort och smått. Min önskan med livet är att alltid försöka påverka världen till det bättre, lokalt eller internationellt gör detsamma, bara vi får en finare värld med mer medmänsklighet och ödmjukhet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela