Amanda

One life, many ways

- Måndag

Publicerad 2011-10-17 22:04:01 i Allmänt,

Jag kan inte röra mig!
Eller okej då, det kan jag än så länge. Men imorgon, då kan jag inte det! Eller där ljög jag. Men ont kommer det göra.. Vad jag har gjort? Jo, jag var och tränade Body pump förut! Även om man håller igång med annan träning så märks det att vissa muskler inte fått jobba så hårt sista. Benen riktigt darrade när jag skulle ner för trapporna! Sååå underbart! Och imorgon är det stretch&abs på förmiddagen!

I förmiddags fick jag prata lite med Sandra! Eller lite, sisådär en timme och en kvart . Det var trevligt! Sen ville hon helt plötsligt lägga på och då var jag tvungen att gå tillbaka till verkligheten och studierna. Det är inte det att det inte är intressant det jag läser(hängde ni med?), utan mer att det är så mycket. Jag har ingen koll, som vanligt konstaterade Sandra. haha.. haha.. ha ha ha... ;)

Efter några timmar med näsan i böckerna så ringde Mika och ville komma på besök! Självklart självklart sa jag! (Ännu en anledning till att INTE läsa) Hon fick kaffe och bullar och vi hann prata lite om helgen som varit och den som kommer. Vi pratar även om att åka till Paris i början av december med de andra tjejorna, låter väl mysigt? 75 euro tur och retur är inte fy skam det heller!

Hmm, något mer som hänt? kan jag hålla mig borta från böckerna ett tag till så gör jag det ;) höhö..
Men det straffar bara mig själv i längden kom jag på, så dags att läsa!

Sov sött mina nära och kära

Viss kärlek är som vinteräpplen, mognar sent och håller länge

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

C'est la vie

Här får ni följa min vardag som en helt vanlig "Svensson" men mycket tankar om stort och smått. Min önskan med livet är att alltid försöka påverka världen till det bättre, lokalt eller internationellt gör detsamma, bara vi får en finare värld med mer medmänsklighet och ödmjukhet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela